In premiera: Calendarul Clujence Frumoase 2013

Joi 29 noiembrie, ora 11, magazinul Verla Decor, in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca vor prezenta, in premiera, Calendarul Clujence Frumoase 2013. Proiectul calendarului a fost demarat in perioada 29 august- 3 septembrie, in contextul unui eveniment care a transformat Piata Unirii intr-un Decor de Poveste, cu ajutorul unor modele colorate de tapet si al unor autocolante tiparite cu fotografii.

Piata Unirii a fost intens vizitata pe perioada evenimentului, iar clujencele frumoase s-au facut remarcate in cadrul unor sedinte foto profesionale. 50 de domnisoare si doamne au acceptat sa fie fotografiate si sa intre in concursul pentru realizarea unui calendar mai deosebit al orasului. Cele 12 fete care apar in calendar au fost votate pe pagina de Facebook a evenimentului si nu sunt modele sau fotomodele, sunt fete obisnuite.

Tema calendarului „Clujence Frumoase” este originala si amuzanta; vom vedea fetele bucurandu-se de frumusetile orasului, intr-o atmosfera optimista, in culori vii, de tapet. Pentru realizarea calendarului au fost fotografiate 50 de fete, care au fost votate de aproximativ 2000 de persoane. Fotografiile au fost realizate de catre 3 fotografi, decorul din Piata Unirii a fost realizat si montat de o echipa formata din 20 de profesionisti, pentru designul calendarului a colaborat un designer, un grafician si un DTP-ist, iar calendarul a fost promovat deja de aproape toate institutiile media locale.

Ca sa nu mai marim suspansul… Calendarul este gata tiparit, iar lansarea oficiala va avea loc in cadrul Magazinului Verla Decor, de pe str. Horea, nr. 9, la ora 11.

Calendarul cu tinerele clujence, va fi distribuit chiar si in institutiile clujene, iar cei care doresc sa il cumpere, il vor gasi la magazinul de tapet Verla Decor.