Fii blogger partener

Te invităm sa te devii partener al evenimentului!

Daca ai un blog cu citititori fideli, anunta-i ca se pot simti foarte bine in Piata Unirii, in cadrul evenimentului “Decor de Poveste” si noi te premiem cu:

- un tricou personalizat cu imaginea/ textul/ blogul tau, cum il vrei

- un magnet de frigider personalizat cu imaginea/ textul tau

Ceea ce trebuie să comunici este faptul ca Verla Decor, magazinul cu cele mai bune oferte de tapet, transformă Piata Unirii din Cluj in Decor de Poveste. In cadrul evenimentului clujenii pot participa la şedinţe foto gratuite si primesc premii promotionale din partea organizatorilor. Copiii pot invata cum sa confectioneze origami din tapet, iar fetele frumoase au sanse mari sa apara in Calendar Clujence Frumoase 2013.

Ce trebuie faci?

  1. Citeşti aici detalii referitoare la eveniment.
  2. Scrii un articol la tine pe blog in care sa se regaseasca ideile enumerate mai sus, inainte de inceperea evenimentului si inca un articol in timpul evenimentului, care sa se termine cu expresia “Tapetul este mereu la moda”
  3. Trimiti un e-mail pe decordepoveste@gmail.com dupa fiecare postare cu link-ul articolului
  4. Noi îţi vom publica numele si blogul în galeria bloggerilor parteneri şi îţi vom pregăti “traista” cu cadouri.
  5. De fiecare dată când scrii despre evenimentul “Decor de poveste” noi vom distribui postarea/fotografiile tale pe paginile noastre: Facebook, Twitter, Google+.
  6. Pentru realizarea cadourilor, te rugam sa ne scrii un e-mail separat in care sa ne dai indicatii cum vrei sa fie tricoul si magnetul personalizat. Cadourile le poti ridica de la sediul magazinului Verla de pe strada Horea nr 9, Cluj-Napoca, in termen de 7 zile dupa trimiterea mail-ului cu detaliile de productie.

Pentru informaţii suplimentare, ne poti contacta:

Dania Rusu: 0740-134.377

Teodora Neagu – 0741-570.458

Ca sa fii la curent cu toate noutatile legate de eveniment, abonează-te la alerta prin e-mail Decor de poveste.