Decor de poveste – Piata Unirii

Grupul Verla Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print si tapet din Transilvania, pregăteşte din nou ceva inedit pentru clujeni.

Dupa ce a construit un Decor de Poveste in Iulius Mall, magazinul VERLA DECOR a primit o invitatie din partea Primariei Cluj-Napoca de a amenaja un alt decor surprinzător, de data aceasta intr-un spatiu public, in Piaţa Unirii, în perioada 29 august – 4 septembrie.

Vizitatorii vor fi incantati de surprizele pregatite de organizatori: bancute transformate in banchete colorate – decorate cu tapet, oferte promotionale irezistibile la colectia de tapet 2012, jocuri pentru copii, sedinte foto gratuite, cadouri pentru vizitatori si pregatiri pentru lansarea Calendarului orasului 2013 intitulat Clujence Frumoase.

Vom dezvalui in cele ce urmeaza cateva detalii “picante” despre eveniment:

1. Veti vedea Piata Unirii intr-un mod mai optimist, cu băncuţele din zona Fântânii  arteziene decorate cu modele de tapet floral sau abstract, in culori vii, din colectiile de tapet pe care le puteti gasi la magazinul “Verla Décor”. In fata bancutelor se vor amplasa covorase asortate,  realizate din autocolant tiparit, astfel incat se va crea o impresie neasteptate de spatiu interior.

bancuta Piata Unirii

2. Tapetul este mereu la moda si de aceea magazinul Verla Decor lanseaza 3 oferte irezistibile pentru ca oricine sa isi permita o renovare eleganta a camerei. Astfel, se vor oferi vizitatorilor cupoane de reducere la colectia de tapet 2012 (pret unic de 17 lei/mp in loc de 39 lei/mp), vouchere cadou cu valoarea de 30 lei si voucher 1 tablou gratuit pentru o comanda de foto tapet.

3. Copii se vor distra confectionand origami din tapet, sub indrumarea unor educatoare si vor putea sa isi fotografieze fata prin sablonul unor personaje de desene animate.

4. Adultii si copiii pot participa la sedinte foto profesionale gratuite, primind cadou  din partea organizatorilor un magnet personalizat cu fotografia lor si tot setul de fotografii pe e-mail.

5. Fetele care participa la sedinta foto gratuita, intra in concursul organizat pentru lansarea Calendarului Clujence Frumoase 2013. Acest calendar va fi distribuit in institutiile publice locale si tuturor partenerilor evenimentului.

Una dintre cele 12 fete care vor aparea în calendar va primi cadou din partea magazinului Verla Decor un tapet de colecţie (ales de câştigătoare) pentru a-şi decora camera.

Pentru fetele interesate să apară în Calendarul Clujence Frumoase 2013, regulamentul concursului îl găsiţi aici.

Va recomandam sa nu ratati acest eveniment pentru ca este o ocazie unica sa vedeti Piata Unirii intr-o infatisare surprinzatoare, sa beneficiati de şedinţe foto gratuite, cadouri, premii, oferte promotionale, posibilitatea de a vedea modelele de tapet in tendinte şi de a primi sfaturi referitoare la amenajări.

Vă aşteptăm!

6 Comments to "Decor de poveste – Piata Unirii"

  1. bunaa :) si eu doresc sa particip dar as dori sa stiu daca trebuie sa venim cu anumite tinute sau este impus un anumit stil .multumesc frumos

  2. Salut. În primul rând trebuie să te inscrii aici: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG16N0RyUTRoVEJUaURyMFRQeG9IX1E6MQ
    Sfatul nostru pentru ca fotografiile să iasă bine este să fii îmbrăcată elegant, dar simplu deoarece băncile sunt colorate şi au diverse modele. Astfel evităm fotografiile foarte încărcate din punct de vedere vizual şi estetic :)
    Te aşteptăm!

    • ahh numai elegant ?eu sunt din gherla si am treaba prin cluj vineri si as fi venit si eu dar drumul nu imi permite sa vin tare eleganta :-? as putea mai casual ?

  3. este neaparat sa ajung la ora 17 sau pos sa vin si mai tarziu…bineinteles inainte de ora 20?

Leave a Comment