Decor de poveste cu tapet. De miercuri!

Mâine, 29 august, începe evenimentul pe care îl organizăm de ceva timp.

Grupul nostru- Verla Axelen- este cel mai mare furnizor de materiale de print si tapet din Transilvania şi pregătim din nou ceva inedit pentru clujeni.

Dupa ce am construit un Decor de Poveste in Iulius Mall, magazinul VERLA DECOR a primit o invitaţie din partea Primăriei Cluj-Napoca de a amenaja un alt decor surprinzător, de data aceasta intr-un spatiu public, in Piaţa Unirii, în perioada 29 august – 4 septembrie.

Astfel că am gândit un concept nou: un decor de poveste în aer liber amenajat cu ajutorul tapetului.

Noi credem că veţi fi incântaţi de surprizele pregatite de noi: băncuţe transformate in banchete colorate – decorate cu tapet, oferte promoţionale irezistibile la colectia de tapet 2012, jocuri pentru copii, sedinţe foto gratuite, cadouri pentru vizitatori şi pregătiri pentru lansarea Calendarului oraşului 2013 intitulat Clujence Frumoase.

Ca să înţelegeţi mai bine despre ce este vorba şi cum se face un eveniment interesant chiar în centrul Clujului, în Piaţa Unirii, vă aşteptăm cu toate surprizele acolo şi cu o altă “faţă” pentru Piaţa Unirii.

Până în 4 septembrie va fi disponibilă expoziţia pentru vizitat, iar şedinţele foto vor avea loc vineri (31 august) şi sâmbătă (1 septembrie).

Dacă sunteţi interesaţi de tapet, de oferte sau idei de amenajat sunteţi aşteptaţi la magazinul de pe strada Horea numărul 9 din Cluj-Napoca. La magazinul nostru

Vă aşteptăm să vedeţi cum se mai poate folosi tapetul pentru a înfrumuseţa un spaţiu!

No Comments Yet.

Leave a Comment