Ideea calendarului Clujence Frumoase 2013

In perioada 29 august – 4 septembrie Magazinul Verla Decor a primit o invitatie din partea Primariei Cluj-Napoca de a decora Piaţa Unirii, intr-un mod original, folosind modele de tapet si acutocolant tiparit. Astfel, Piata Unirii a fost “colorata” si transformata intr-un “Decor de poveste”.

In acest context s-a lansat ideea de a realiza un calendar mai deosebit al orasului. Fetele frumoase care au vizitat Piata Unirii in acea perioada au fost invitate la o sedinta foto profesionala.

Rezultatul? Am obtinut sute de instantanee cu zambete ale clujencelor frumoase si detalii arhitecturale unice din Piata Unirii. Fotografiile obtinute au fost postate pe pagina de Facebook a evenimentului, iar peste 2000 de clujeni au votat cele 12 fete pe care au dorit sa le vada in calendarul orasului.

Sedinta foto finala pentru calendar a abordat un scenariu original si amuzant; fetele au facut o excursie imaginara prin cele mai frumoase locuri din oras. Un artist plastic a completat scenariul, desenand cladirile istorice reprezentative: Biserica Sfantul Mihail, Strada Iuliu Maniu, Muzeul Farmaciei, Primaria Cluj-Napoca, Teatrul National “Lucian Blaga”, Universitatea Babes-Bolyai, Bastionul Croitorilor, Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, Biserica Reformata, Piata Muzeului, Biserica Calvaria si Casa Matei Corvin. In fundalul “calatoriei” se pot vedea modele urbane de tapet care pot crea o ambianta deosebita in orice situatie si care se gasesc la magazinul Verla Decor.

Acestea au fost etapele realizarii Calendarului Clujence Frumoase 2013. Designul si simplitatea ideii, culorile calde si frumusetea fetelor reprezinta intr-un mod original vitalitatea orasului nostru.

Calendarul a fost tiparit in 1000 de exemplare si va fi distribuit in institutiile publice locale si in companiile din oras. Persoanele care isi dorec acest calendar, pot sa il achizitioneze din magazinul Verla Decor, de pe str. Horea, nr 9, cu un cost de 17 lei/ buc.

 

No Comments Yet.

Leave a Comment