Idei practice pentru un Craciun personalizat

Se apropie una dintre perioadele cele mai frumoase ale anului, sarbatorile de iarna. Aceste momente sunt unice pentru ca primim in casele noastre cei mai dragi oameni: familia si prietenii. Pentru ca ambianta casei sa fie in ton cu momentul si sa sarbatoresti un Craciun personalizat, magazinul Verla Decor s-a gandit la cateva sfaturi pentru a-ti decora casa diferit fata de ceilalti ani.

Geamurile trebuie sa fie pregatite pentu sosirea lui Mos Craciun. Pe suprafata sticlei, se pot aplica folii electrostatice cu motive traditionale de Craciun care adera electrostatic si nu au adeziv pentru lipire. Aceste folii se pot aplica de mai multe ori, adica si anii urmatori. Cand se indeparteaza, geamul ramane perfect curat. Geamurile personalizate confera un aspect distinct locuintei, in exterior.

Peretii albi se pot transforma in zone ingenios decorate cu stickere tematice. Este distractiv sa lipesti impreuna cu copiii stickere cu Mosul si renii sau cu bradul si globurile colorate, realizand pe perete un design al familiei. Stickerele se pot combina intre ele si pozitiona diferit, in functie de spatiul disponibil. Acestea se lipesc pe peretii vopsiti cu vopsea lavabila si se dezlipesc usor, fara a afecta zugraveala.

Pentru o schimbare ampla de décor, recomandam tapetul. Acesta este mereu la moda, iar magazinul are o colectie de peste 3000 de modele, adaptate pentru living, bucatarie, camera copilului, hol sau dormitor, indiferent de gusturi: mai clasice sau mai sofisticate.

Masa de Craciun este un moment unic, cand familia se reuneste. Acest moment poate fi si mai placut, mai impresionant, daca decoram masa cu o fata de masa cu elemente specifice Craciunului. Culorile predominante la fetele de masa sunt verde sau rosu pentru a evidentia placut platourile servite. Fata de masa se comanda la metru liniar pentru ca sa se potriveasca in orice casa, cu o familie mai mica sau mai numeroasa.

Timpul petrecut acasa, de Craciun poate fi si mai special, intr-un décor de poveste cu personaje magice. Casa trebuie sa fie pregatita pentru acest moment si sa reflecte aceasta atmosfera intr-un mod original. Efectul bradului verde argintiu poate fi completat cu detalii decorative moderne si originale de décor sugerate de magazinul Verla Decor, de pe str. Horea, nr. 9.

No Comments Yet.

Leave a Comment