Maine incep şedinţele foto!

Evenimentul “Decor de Poveste în Piaţa Unirii” a început. Deja puteţi merge să admiraţi băncuţele frumos îmbrăcate în culori vii sau în modele de tapet sau să vă faceţi fotografii prin şablonul cu Mickey Mouse şi Minnie.

De mâine (31 august) încep şedinţele foto pentru calendarul 2013 Clujence Frumoasemai aveţi timp să vă înscrieţi.

Decorul de poveste va mai fi mâine imbunatăţit cu câteva elemente surpriză, pe care le veţi observa dacă mergeţi la o plimbare acolo după ora 17 :)

Astfel că sunteţi aşteptaţi de la ora 17 în Piaţa Unirii pentru a vedea un decor de poveste realizat cu modele de tapet de la VERLA şi pentru a participa la şedinţele foto gratuite realizate de fotograful profesionist Soós Attila.

Mâine şi în 1 septembrie intre orele 17-20, doamnele si domnisoarele sunt invitate să participe la sedintele foto gratuite pentru a intra in campania de selectie a clujencelor care vor aparea în calendarul orasului 2013.

Toate participantele vor primi GRATUIT pe e-mail setul de fotografii realizate de fotograful profesionist, un magnet de frigider personalizat cu poza lor si un voucher cadou pentru cumpăraturi in magazinul Verla Decor.

La acest concurs se pot inscrie domnişoare şi doamne, cu vârsta peste 18 ani, care doresc sa fie fotografiate de un fotograf profesionist si care isi dau acordul ca una dintre fotografiile realizate sa fie expusă pentru vot pe pagina de Facebook a evenimentului. Pe baza voturilor (Like-urilor) vor fi alese primele 17 participante.

Din acest grup, juriul format din organizatori va alege 12 doamne sau domnisoare care vor beneficia de o sedinţă foto individuală şi un portofoliu de fotografii prelucrate digital. Cea mai reuşită fotografie din portofoliul fiecareia va apărea intr-una din lunile calendarului.

Prin tragere la sorti, una dintre cele 12 fete selectionate care vor aparea in calendar va primi cadou din partea magazinului Verla Decor un tapet de colectie (ales de câstigatoare) pentru a-si decora camera.

Etapele de desfasurare a concursului le găseşti în format PDF aici.

Vrei să te înscrii şi tu? Ai aici un formular de înscriere.

Te aşteptăm! :)

1 Comments to "Maine incep şedinţele foto!"

  1. Minunata initiativa! Iar pentru cele care isi doresc un portofoliu, cred ca a fost de real ajutor. :)

Leave a Comment