Tapetul este mereu la modă

Tapetul este un element de decoraţiuni interioare folosit încă din Antichitate, cel mai relevant exemplu fiind vechile ţesături chinezeşti şi cele egiptene.

Tapetul încă se foloseşte la decorarea apartamentelor, a caselor, a restaurantelor sau chiar a interioarelor firmelor. Asta pentru că este la modă!

Pe internet se găsesc foarte multe articole referitoare la istoria tapetului, iar aici scrie că în Europa au apărut primele tapete în spaţiul german în secolul al XII-lea şi apoi s-au extins şi în atelierele din Belgia, Spania, Franţa pentru ca apoi unele zone franceze să devină faimoase pentru tapiseriile lor. Acest meşteşug al tapiseriei şi-a pierdut din popularitate în secolul al XIX-lea, însă tendinţele decorative ale secolului XX au readus tapetul în tendinţe.
În istoria artei contemporane şi-au lăsat amprenta diverşi artişti ai tapetului , iar faptul că tapetul este încă din antichitate folosit demonstrează faptul că tapetul este la modă.

Astfel că Verla a organizat evenimentul DECOR DE POVESTE pentru a readuce tapetul în atenţia persoanelor care sunt interesate şi poate că nu au dispus de banii necesari pentru a-şi amenaja locuinţa sau nu au găsit modele pe placul lor.

Ofertele care sunt lansate sunt foarte avantajoase pentru iubitorii tapetului şi cuprind o varietate mare de modele.

Catalogul cu modelele mai ieftine a fost printat:

Dacă veniţi la eveniment vă puteţi simţi bine într-un decor de poveste cu băncuţe colorate, cu carpete pe jos, origami pentru copii, personaje decupate în care se fac fotografii, iar pe lângă asta puteţi beneficia şi de oferte speciale.

Am realizat o filmare (scuzaţi calitatea) şi acestea sunt câteva dintre modelele care acum sunt la ofertă.  Vă aşteptăm din 29 august până în 4 septembrie în Piaţa Unirii! :)

watch?v=KcAZyEQbNvA&feature=youtu.be

No Comments Yet.

Leave a Comment