De ce sa participi?

Pentru că VERLA organizează unul dintre cele mai inedite evenimente în centrul oraşului tău, Cluj-Napoca!

Nimeni nu este uitat la acest eveniment şi toată lumea câştigă ceva: cupoane de reduceri, fotografii, magneţi personalizaţi, oferte foarte bune pentru a-ţi redecora camera aşa cum poate îţi doreşti de  mult timp, dar şi distracţie şi câteva seri plăcute în piaţa cea mai frumoasă din Cluj: Piaţa Unirii.

Organizatorii s-au gândit la câteva motive ca tu şi cei dragi să nu lipsiţi în perioada 29 august-4 septembrie din centrul Clujului pentru a vedea un DECOR DE POVESTE ÎN PIAŢA UNIRII:

  1. Magazinul VERLA DECOR a primit o invitatie din partea Primariei Cluj-Napoca de a amenaja un alt decor surprinzator în Piaţa Unirii, unul dintre locurile cele mai vizitate din Cluj.
  2. Tapetul este la modă si magazinul Verla Decor va lansa 3 oferte de nerefuzat pentru ca oricine să işi permita o renovare eleganta a camerei. Astfel, se vor oferi vizitatorilor cupoane de reducere la colectia de tapet 2012 vouchere cadou cu valoarea de 30 lei si voucher 1 tablou gratuit pentru o comanda de foto tapet.
  3. Veti vedea Piata Unirii intr-un mod mai optimist, cu 15 băncuţe din zona Fântânii  arteziene decorate cu modele de tapet floral sau abstract, in culori vii, din colectiile de tapet oferite de magazinul Verla Décor. Intre băncute va fi vizibila o cărare de flori, care va contura spatiul de poveste. Aceasta cărare va fi realizata din autocolant tiparit.
  4. Vizitatorii pot participa la sedinte foto profesionale gratuite. Organizatorii vor oferi cadou  un magnet personalizat cu una dintre fotografiile realizate in Piata Unirii.
  5. Poate veţi fi cu copiii în oraş astfel că şi ei se vor distra altfel decât de obicei în Piaţa Unirii: vor confecţiona origami din tapet sub indrumarea unor educatoare sau vor putea să se fotografieze prin sablonul unor personaje de desene animate.
  6. Fetele care participa la sedinta foto gratuita, intra in concursul organizat pentru lansarea Calendarului Clujencelor Frumoase 2013. Acest calendar va fi distribuit in institutiile publice locale si tuturor partenerilor evenimentului.

Te aşteptăm cu multe oferte şi cu un decor de poveste inedit!

No Comments Yet.

Leave a Comment