Ziua 2 de expozitie

Dupa prima zi de expozitie am rasuflat usurati. Lumea prezenta la vernisaj a remarcat fotografiile cu peisajele de vis prezentate si calitatea printurilor de mari dimensiuni care se potrivesc perfect in orice locuinta sau spatiu comercial.

Actiunea umanitara a avut succes, la vernisaj s-au vandut 100 de carti postale, 4 cutii de carti postale si 2 tablouri.

In ziua a doua, lucrurile bune au continuat. La stand au fost peste 3500 de vizitatori, care s-au aratat entuziasmati de ideea de a tipari o fotografie in format marit si au cerut informatii despre produsele Verla.

Majoritatea persoanelor interesate de decorare au cerut informatii despre panza canvas care se foloseste pentru obtinerea tablourilor cu fotografii. Reprezentantii agentiilor de publicitate au remarcat materialele textile pentru personalizarea casetelor luminoase si foliile de laminare cu texturi.

In ceea ce priveste tapetul, colectia “vedeta” a fost Kolizz-art Digi. Aceasta colectie de tapet reprezinta o galerie de imagini care se tiparesc la comanda, la dimensiunea ceruta de client. Asociatia Autism Transilvania a avut succes in vanzarea de carti postale. S-au vandut 123 de carti postale, cu valoarea de 5 lei / buc.

In categoria de produse care se vand in scop caritabil mai intra un set de 20 carti postale de colectie, ambalate intr-o cutie din lemn gravata care costa 100 lei si 23 de tablouri cu preturi cuprinse intre 120 – 190 lei.

 

No Comments Yet.

Leave a Comment