Decor de poveste – Iulius Mall

Grupul Verla Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print din Transilvania, si-a asumat provocarea de a construi decorul ideal – un decor de poveste, adaptat specificului anului 2012, in cadrul unei expozitii de PRINT si FOTO, care va avea loc la Iulius Mall – Cluj-Napoca, in perioada 14-17 iunie.

“Vrem sa organizam o expozitie de PRINT & FOTO care sa ilustreze optiunile de print ale momentului si impactul fotografiei in crearea ambiantei de decor. Materialele pe care le vom folosi pentru tiparirea lucrarilor sunt diferite fata de hartia foto clasica, au compozitie textila sau PVC, texturi neasteptate, volum sau chiar transparenta. Emotia fotografiei va fi amplificata de aceste materiale care adauga valoare artistica”  sustine Viorel Verzea, director executiv al grupului Verla-Axelen.

Pentru realizarea expozitiei, fotografii Cristian Sutu, Radu Badoiu si Adrian Petrisor şi Teodora Neagu vor cauta cele mai frumoase privelisti, cea mai buna lumina, cele mai frumoase culori din Rezervatia Naturala Sic, iar Verla va pune la dispozitie materialele de print potrivite pentru obtinerea efectului de décor dorit de designeri si artisti.

Cand am inceput planificarea acestui eveniment ne-am dat seama ca trebuie sa facem mai mult decat o expozitie deosebita, trebuie sa punem suflet, sa facem fapte bune. Printr-un concurs de imprejurari, am cunoscut-o in acel moment pe  Milena Pruna, presedinta Asociatiei Autism Transilvania, o asociatie extraordinara care se lupta pentru vindecarea si integrarea in societate a copiilor cu autism. Discutia cu Milena a fost puternic motivationala si astfel a aparut determinarea de a sprijini aceasta fundatie.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate 20 de tablouri deosebite, care vor putea fi achizitionate de vizitatori, iar 50% din sumele obtinute vor fi directionate catre aceasta fundatie. Pe langa aceste tablouri, vom oferi o colectie limitata de vederi pe care voluntarii Asociatiei le vor oferi vizitatorilor care doresc sa faca o sponsorizare.

Evenimentul organizat de Verla se adreseaza tuturor pasionatilor de design creativ, print si fotografie la nivel amator si profesionist, designerilor, arhitectilor, specialistilor in industria productiei publicitare, jurnalistilor, bloggerilor.

In cazul in care va asteptati sa vedeti o expozitie cu tablouri, passepartout, rame clasice, va inselati. Ceea ce va pregatim este o poveste de décor in care fotografiile se transforma in umbrele, obiecte de mobilier, imbraca pereti si parchet, iar piateta Stradivarius din Iulius Mall va fi o incursiune in imaginatia designerilor si specialistilor in print.

No Comments Yet.

Leave a Comment