Cum a fost la Decor de Poveste in Piata Unirii

S-a terminat şi cel de-al doilea eveniment Decor de Poveste marca VERLA  realizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi estimăm că în perioada evenimentului au trecut peste 4000 de oameni şi au văzut cum arată Piaţa Unirii redecorată cu modele colorate de tapet.

Primul eveniment Decor de Poveste a avut loc în iunie la Iulius Mall şi a avut un impact foarte mare, iar evenimentul din Piaţa Unirii din 29 august- 4 septembrie a adus tapetul  şi conceptul de decor de poveste la un alt nivel.

Toate acţiunile care s-au desfăşurat în unul dintre cele mai populate locuri din Cluj-Napoca au prins foarte bine la clujeni şi nu numai.

Un mic bilanţ:

  • 50 de doamne şi domnişoare s-au înscris pentru a apărea în calendarul CLUJENCE FRUMOASE.

  • Zeci de copii au venit alături de părinţi sau de bunici pentru a învăţa să facă diferite figurine din hârtie sau din tapet colorat.

  • Zeci de persoane s-au fotografiat la panoul cu personaje cu faţa decupată şi s-au simţit bine.

  • Pe lângă fetele care au venit special pentru şedinţa foto, multe alte fete şi-au făcut fotografii pe băncile colorate redecorate cu modele de tapet.

  • Lacul cu efect 3D a avut şi el succes în rândul trecătorilor şi al copiilor deoarece oamenii s-au distrat şi s-au pozat pe pod, la nuferi şi lângă broscuţă.

 

Cei care au trecut prin decorul amenajat de VERLA au primit vouchere de discount şi oferte pentru a-şi redecora casa.

Toată lumea a avut de câştigat dacă au fost într-un decor de poveste: magneţi cu fotografiile lor, vouchere, fotografii frumoase şi amuzante, dar mai ales o altă Piaţa Unirii, mai colorată, animată şi plină de voie bună!

Per total, evenimentul a avut succes şi foarte multă lume spunea: “Ce frumos. Băncile vor rămâne aşa colorate, da?” :)

No Comments Yet.

Leave a Comment