Votati Clujencele Frumoase care vor aparea in calendarul 2013

In weekendul 31 august-2 septembrie Piata Unirii din Cluj a devenit un Decor de Poveste amenajat de magazinul de tapet Verla Decor in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca.

Zona cu fantana arteziana a fost decorata cu modele de tapet, bancile au fost imbracate in texturi colorate, la fel si cuburile din piatra.

In acest cadru viu colorat au avut loc sedinte foto profesionale cu clujence frumoase, doritoare sa apara in calendarul 2013.

La sedintele foto au participat 50 de clujence dornice de afirmare intr-un calendar al orasului. Fotografiile realizate au fost postate pe pagina de Facebook a evenimentuluiunde a inceput deja votul cu Like-uri.

Votarea pe pagina de Facebook dureaza pana in data de 14 septembrie, iar primele 17 fete clasate in functie de numarul de like-uri intra in selectia finala. In data de 18 septembrie, ora 20.00 organizatorii anunta cele 12 frumoase ale Clujului care vor participa la şedinţa foto individuală care va avea loc in 20 septembrie,  începând cu ora 16 in studio-ul foto Pintograf.

Toate participantele vor primi un portofoliu de fotografii prelucrate digital, calendarul Clujence Frumoase 2013 si cadouri promotionale din partea organizatorilor. Tot in 20 septembriese va stabili prin tragere la sorti câştigătoarea voucherului de cumparaturi in valoare de 700 de lei (TVA inclus) pentru redecorarea camerei cu produse Verla Decor.

Regulamentul oficial al concursului se poate consulta AICI.

Grabiti-va sa VOTATI FETELE pe care doriti sa le vedeti in Calendarul Clujence Frumoase 2013 :)

Calendarul se va lansa in cursul lunii octombrie si se va distribui in institutii publice locale, firmelor partenere, dar se va putea si achizitiona din magazinele partenere.

No Comments Yet.

Leave a Comment